Oorsuizen

  • Bericht reacties:3 Reacties

Als ik klaag betekent dat niet-accepteren wat is!

Deze herhaal ik regelmatig in mijzelf,

ik vind hem lastig als het om oorsuizen gaat.

Vooral wanneer ik ziek ben en het oorsuizen

drie keer zo hard lijkt.

En toch … als ik beide accepteer en mezelf goed verzorg gaat het makkelijker.

Het blijft vervelend, maar dat mag er zijn.

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Erna

    Zeer herkenbaar! Oorsuizen is verschrikkelijk, het is helaas een onderdeel van mijn lichaam…..

  2. Rudolf

    Zoeken naar de oorzaak van oorsuizen (tinnitus) maakt dat het nog erger en luider wordt. De oorzaak ben je zelf. Als je dus jezelf niet accepteert gaat het nooit weg. Het is er gewoon en pas als je het ook gewoon gaat vinden dat het er is, heb je er op een dag ineens geen last meer van. Tot dat iemand vraagt: hoe is het met je oorsuizen ? Zeg alleen maar: Goed hoor, dan vragen ze het niet meer. Nooit klagen want een ander begrijpt het toch niet.

  3. Thea

    Helaas vanaf mijn 12e al oorsuizen.. mijn vriend Tinitus is altijd bij me…

Geef een reactie