De kracht van mijn gedachten

  • Bericht reacties:1 reactie

Ik ben me weer zo bewust geworden van de kracht van mijn gedachten. Onze vakantie zit erop en we gaan weer aan de gang. Om mij heen hoor ik verschillende geluiden. Heerlijk weer aan de gang! Rust en regelmaat! Oh nee, de vakantie is voorbij gevlogen, ik ben er nog helemaal niet klaar mee. Totaal geen zin om weer te gaan werken.
Ikzelf heb altijd een beetje vrees, als ik er even uit ben geweest. Kan ik het nog? Komen er weer klanten? Enz. Allerlei verschillende gedachten over dezelfde situatie: Back to Work! De gedachten die je erover hebt, maken je bezorgd, blij, enthousiast, angstig of verdrietig.
Hoe sta jij erin om weer aan het werk te gaan?

Dit bericht heeft één reactie

  1. Leny Oudshoorn

    Mooi Danny, Ik ben maandagavond teruggekomen. Het zijn inderdaad de gedachten die maken hoe je je thuiskomst ervaart. Mijn gedachten zijn in ieder geval nog veel bij mijn heerlijke vakantie.

Geef een reactie