Wat een gelukzaligheid!

  • Bericht reacties:0 Reacties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elke keer als ik wandel met hondje Lola denk ik terug aan onze jongens en hoe ze uren in het water konden spelen. En hoe ik zelf als kind dagen kon doorbrengen in het openluchtbad in de zomervakantie. Ik kon niks leukers bedenken dan dat. Heerlijk luieren op mijn matje op het gras en als ik het te warm kreeg lekker spelen in het water. Duiken, salto’s maken, als een dolfijn door het water glijden. Genietend van het koele water op mijn huid. De stroming voelen. Me gedragen voelen….
Pure ontspanning en volledig aanwezig zijn in het moment. Een gelukzalig gevoel dat opnieuw opgeroepen wordt als ik mijn hondje observeer! En dan weet ik weer wat ik vandaag zal doen. Je kunt ze namelijk opzoeken, geluksmomenten. Wat ga jij doen om goed voor jezelf te zorgen, te genieten en meer in het NU te zijn?

Geef een reactie