Automatische patronen

 • Bericht reacties:2 Reacties

Patronen

Op de automatische piloot doen wat je altijd doet en krijgen wat je altijd krijgt. Toch wil je wat anders. Vaak zoeken we het buiten onszelf, of wachten we af tot de situatie, of iemand anders verandert. Het beoefenen van mindfulness maakt bewust wat onbewust is. Zo krijg je zicht op je automatische patronen. Als je bewust bent, krijg je ook keuzevrijheid. Misschien doe je dan iets anders dan je altijd doet en zal je iets krijgen wat je graag wil.
Wat ga jij vandaag anders doen?

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Marie-Jozé Duizendstra

  Ik weet niet echt wat ik anders ga doen. Probeer heel bewust te leven en zo invulling aan mijn leven te geven. Na te denken bij wat ik wil en voel, dat is voor mij nu het hoogste doel. Voelt het goed dan is dat wat ik doe. Geeft het spanning of stress dan is het zo even weggelegd. Ik laat me hierdoor niet belemmeren om uit mijn comfortzone te gaan maar wil wel bij mijn eigen gevoel blijven staan. Die leert mij het meeste over mijzelf en dat is heel veel waard. Fijne dag toegewenst voor een ieder die zich tot deze site wend.

 2. Joy

  Mooi geschreven Marie-Jozé!
  Zou ook zo graag dat willen ervaren.
  Lukt me (nog steeds) niet.

Geef een reactie