Oorsuizen

 • Bericht reacties:5 Reacties

Als ik mijn oorsuizen accepteer,

en me dus niet meer boos maak,

dan is het veel minder aanwezig.

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Anita

  Ik heb al 15 jaar oorsuizen vooral in mn linker oor. De ene dag is het heftiger dan de ander. Als ik er op let is het veel meer aanwezig. Met de tijd heb ik geaccepteerd dat het een deel van mij is geworden. Het is er en er tegen vechten heeft geen zin.

 2. Erna

  Ook ik het oorsuizen, al 35 jaar. Eerst matig, nu ernstiger in beide oren, maar vooral rechts. Ooit een week doof geweest door tijdens een concert zo dichtbij te willen staan dat ik voor de boxen stond……. Heel dom vind ik nu. Daarom hamer ik er bij mijn omgeving altijd op dat men oordoppen draagt. En ja, ertegen vecht helpt niet, accepteren dat het helaas bij jou hoort is de oplossing voor mij geweest.

 3. Marjon

  Mooi gezegd dat je het beter kunt accepteren. Maar nooit rust in je hoofd is verschrikkelijk dingen horen die er niet zijn. Het lijkt wel of mijn hoofd geluiden onthoudt en dan in rust deze weer duidelijk gaat produceren. Zoals sirenes. Ik hoor soms dingen en vraag mijn partner dan is er politie in de buurt of de brandweer en dan staat hij me aan te kijken en zegt dan vaak weet niet wat jij hoort, maar dat geluid is er nu echt niet.
  Soms wordt ik er doodmoe van en raak ik geïrriteerd en heb dan de wens al was het maar een uurtje ff rustig in mijn hoofd.

 4. Maria Montulet

  Maria Montulet
  Ja vreselijk die geluiden de hele dag ,iedere dag weer ………
  Om gek vaste worden ook ik leef hier al 20jaar mee het wend nooit.

 5. Marc Rend

  Laat je huis ontstor

  en op electrosmog en je zal je veel beter voelen. Zie www. Wateraders.be en doorklikken naar info electrosmog.

Geef een reactie