Wat is het ergste dat je kan overkomen?

 • Bericht reacties:4 Reacties

wat is het ergst dat je kan overkomen?

Vind je het heel spannend om te doen? Durf je niet en wil je het stiekem heel graag? Beantwoord dan deze vraag: ‘wat is het ergste dat kan gebeuren, als je het doet?’ Is het antwoord op deze vraag overkomelijk? Ga ervoor!

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Saskia

  Ik heb nog nooit gevlogen. Maar wil dit deze zomer wel proberen. Het ergste dat kan gebeuren… een paniekaanval en hyperventilatie denk ik. Ben er toch wat bang voor. Weet niet goed of letten op mijn ademhaling me kan “redden” op zo’n moment.

 2. Charlotte

  Dag Saskia, vliegen is natuurlijk ‘fantastisch’ maar ook heel slecht voor het milieu. Wat mij betreft doe je het dus gewoon niet. Hadden er maar wat meer mensen vliegangst!
  Nb: ikzelf maak vanaf 1982 al geen vliegreizen meer en ik mis het niet.

 3. Maria

  Ik heb last van dwanggedachten. Ik kan dus niets met bovenstaande uitspraak. Wordt daar nog onrustiger van.

 4. feng

  mijn gevoel zegt dat je er nog niet aan toe bent als je deze vraag aan jezelf wil stellen.

Geef een reactie