Wandelen

 • Bericht reacties:2 Reacties

Als er niets anders meer is dan linkervoet…rechtervoet…linkervoet…rechtervoet…
Ervaar je dan rust? Of verveling? Of…?

wandelen links rechts

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. " class="url" rel="ugc external nofollow">Greet Wijgerde

  Indien k wandel moet ik me steeds concentreren en kan ik maar half genieten . Door mijn ziekte moet ik op mijn houding en voeten geconcentreerd zijn .
  Dus het echte genieten van bloempjes , ,fauna en flora zit er weinig in . Vroeger genoot ik meer. Bij mij is het wel degelijk links en rechts door mijn MS;dus steeds concentratie ,jammer genoeg.

  1. Anemoon

   Ben je bekend met Dr. Wahls, Greet…? Zij heeft zelf ms en heeft haar ziekte onder controle doordat ze haar eetpatroon drastisch heeft veranderd. Ik volg haar dieet, en heb er zeker baat bij. Geen makkelijk dieet (alles komt heel nauw), maar zeker de moeite waard! https://www.youtube.com/watch?v=KLjgBLwH3Wc&t=67s

Geef een reactie