Versmallen.

 • Bericht reacties:2 Reacties

Wat we vroeger een probleem noemden is nu een uitdaging. De komende weken heb ik dus een uitdaging. ? Het houdt me bezig, ik voel me onrustig, mijn spieren zijn vaak aangespannen, mijn gedachten fladderen als een vlinder door een bloementuin.

Gelukkig mag ik dan wekelijks een mindfulnessherinnering plaatsen. Soms komt er spontaan iets op en soms, zoals deze keer, kost het meer tijd en aandacht. Ik heb dan diverse boekjes tot mijn beschikking en stel mezelf dan de vraag: wat speelt er nu bij mij en welke herinnering zou ik nu kunnen gebruiken?

Bij een quote van Eckhart Tolle voelde ik rust naar binnenkomen. Deze is het dus geworden.

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Anne Claire

  Hallo, ik vind die tekst van Eckhart Tollé erg sprekend en zou die afbeelding graag los willen hebben. Heeft u een idee hoe ik daar aan nom?
  Bedankt

  1. Marijke

   Hi Anne Clair.
   Je kunt de afbeelding downloaden van deze website.
   Op de computer kun je dat doen met je rechter muisknop.
   Op telefoon of tablet door je vinger even op de afbeelding te houden. Succes ermee!

Geef een reactie