Wat zie jij?

 • Bericht reacties:3 Reacties

het is maar hoe je het bekijkt
Het is maar hoe je het bekijkt.

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Marie-Jozé Duizendstra

  Vandaag begrijp ik hem niet helemaal. Ik zie drie gelijke ramen waarbij de een helemaal dicht is, de ander laat de weerschijn zien van huizen aan de overkant en de andere laat donker en licht zien, als de laatste avondstralen. Verder zie ik dat er houtrot in de ramen zit. De gekleurde glas in loodramen spreken mij aan. Jammer dat men dit soort huis laat vergaan door de tijd. Deze mooie stukjes zouden behouden moeten blijven.

 2. " class="url" rel="ugc external nofollow">Greet Wijgerde

  inderdaad een moeilijke . Maar ik zou voor het licht kiezen ,en in de zomer zelfs open raam willen .
  Het is ook een bovenverdiep,,dus, geen tuin waarschijnlijk. Er is ook geen plant-,of sierwerk. Geef mij maar de middelste.

 3. " class="url" rel="ugc external nofollow">Greet Wijgerde

  Inderdaad een moeilijke. Ik zou voor het licht kiezen en in de zomer een open raam. En er plantjes zetten om te bekijken, hoe ze groeien ,anders is het maar een zielige bedoening ,buiten de gekleurde ramen . Het is een boven verdiep ,dus geen tuin waarschijnlijk. Nee, ik vind het moeilijk te begrijpen dit . Maar kies voor het open raam ,dat kan je sluiten indien je wil.

Geef een reactie