Jouw mindfulnessherinnering

 • Bericht reacties:9 Reacties

kerst met Mindfulness voor elke dag

Wij wensen je liefdevolle kerstdagen.
En we nodigen je uit om vandaag je eigen Mindfulnessherinnering hieronder te plaatsen.
Anneke, Annemieke, Charlotte, Frans, Marijke, Pascalle en Rosa.

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Tania Balyu

  Ook dit gaat voorbij dus probeer in het moment te staan, het te beleven, het te voelen maar je er niet door te laten verpletteren indien het niet bevalt.

 2. Arjen

  Sneeuw
  Wakker worden
  Onder een spar
  In een groot bos
  Kerstfeest!

 3. Marretje

  Ik geniet
  Van de tijd
  Ik geniet
  Van hen die mij lief zijn
  Ik geniet
  Van de tijd die ik heb met hen die mij lief zijn.

 4. Ingrid van der Spek

  Beversporen in de Carnissegrienden.
  Een Vlaamse gaai vliegt op..
  Iedereen loopt er zo voorbij.
  Ik sta stil en geniet.
  Hoe mooi is de natuur..
  En zo dichtbij…

 5. Elly Kaats

  Maak met het goede van het oude een nieuw begin.
  Elly

 6. Nelleke

  Mooie liefdevolle herinneringen koesteren
  Vertrouwen in mezelf
  Kijken naar lichtpuntjes in de toekomst

 7. Cattelijn Schampers

  Blijf de kleine dingen koesteren het gewone kan zo bijzonder zijn. En voor mijzelf vertrouwen houden dat geluk even zo mijzelf gegund is en onderweg is naar mij toe. Im goede gezondheid het jaar uit en een Wonderlijk Lachrijk 2018.

 8. Marie-Jozé Duizendstra

  Ten eerst wil ik jullie team van Mindfulness hartelijke danken voor al die kleine momenten die jullie belangeloos aan zovele schenken. Het kleurt mijn dag en brengt mij een lach. Juist het treffende dat jullie inzicht mij gaf. Deze momenten zijn zo mooi als de ochtend in volle lentetooi. Even stilstaan bij het moment en dankbaar zijn elk liefdevol woord, een glimlach of iets anders mooi dat ik zag, dat zie ik als een klein geschenk, dat mij steeds iets kostbaars brengt. Deze mooie momenten zijn niet te koop maar geven mij liefde en elke dag hoop. Hoop en vertrouwen dat je altijd op je eigen inzicht mag blijven bouwen. In liefde en kracht en geef puur omdat je wil en niet omdat je iets terug verwacht. Geef uit Liefde en help waar je kan, dat is wat je hart verwarmt. Fijne feestdagen en een liefde vol 2018

 9. Betty

  Ik heb iedere dag zo n voldoening bij’ om dagelijks te kunnen lezen en te beleven .

Geef een reactie