An inside job

  • Bericht reacties:2 Reacties

Hoe doe jij dat?
Deel gerust je ervaring om anderen te inspireren.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Marie-Jozé

    Dicht bij mezelf en mijn gevoel blijven. Als ik eerlijk bij mezelf blijf dan kan ik ruimte creëren om er oprecht voor andere te zijn. Dus ook nee zeggen als ik iets niet kan of wil. Mijn eigen grenzen op stellen en hier eerlijk over zijn. Respect, liefde en oprechtheid geven meer openheid en ruimte.

  2. Arjen

    Een goede vriend van me reist al een half jaar door Europa op z’n motor. Kort door de bocht gezegd, is hij op zoek naar geluk.
    Het afgelopen jaar ben ik meer en meer gaan beseffen, dat het geluk besloten ligt in je eigen hart. Ik hoop voor mijn goede vriend dat hij na een lange reis, uiteindelijk zal ontdekken dat ook zijn geluksgevoel altijd al heel dichtbij was. Namelijk in zijn eigen hart.

Geef een reactie