Hoe merk jij je innerlijke stilte op?

  • Bericht reacties:1 reactie

inner stillness eckhart tolle

Het is innerlijke stilte dat de wereld zal veranderen en redden zegt Eckhardt Tolle.

Kun je deze opmerken bij jezelf? … horen? … voelen?

Dit bericht heeft één reactie

  1. Marie-Jozé

    De innerlijke stilte is er niet altijd en soms zijn er toch omgevingsgeluiden zoals het tikken van de klok. Deze hoor je normaal niet maar bij de momenten van rust komt het ineens toch. De innerlijke stilte laat je zien dat je meer gedachten hebt bovendien maar het leert je ook te selecteren omdat je gewoon van jezelf wil leren. Als dit werkelijk de wereld zou kunnen veranderen zou ik een ieder willen oproepen om te gaan mediteren om zo van jezelf te kunnen leren. Niet om wat een ander zegt maar om wat je eigen innerlijke stem jouw brengt.

Geef een reactie